nykter eller alldelles för full

Hej!
Har nyss käkat lite mat. Dagen har varit rätt chill. Kom till skolan hade bara en lektion. Fett ovärt. Åkte med kicki hem, lagade lite lunch. Kolla massa youtube klipp. Lyssnade på musik. Och kollade på den kära serien O.C. LOVE.
Nu ikväll blir det att tvätta lite och spela gitarr. O slappa!!Imorgon ska jag bleka håret. Wiiho. Och sen färga ljusbrunt med blonda slingor? Typ så?


Hejdå.


Nu blir jag säkert kär i dig.


Death Cab For Cutie♥


Hello. Kom hem ifrån farmor runt cirka åtta. Josse lagade lite mat. Åt typ inget, mår illa. Har mensvärk. Dumt.
Ska snart börja plugga till naturkunskapsprovet. Orken är inte stor, men jag måste. Tyvärr. Som planerna ser ut imorgon så blir det skola och sen fika på strandis med Emma goingen. Blir nog bra. Ska läsa lite om fotosyntes. Det är så kul. Natti natti.

Mors dag!

Hej bloggen. Idag är det mors dag, grattis bästa mammisen. Jag älskar dig.

Kvällen igår var grym trots det dåliga vädret. Är sjukt trött, kom hem halv tre i natt. Men men det var de verkligen värt. Just nu sitter jag hemma hos farmor och väntar på att alla ska komma så vi kan fira henne. Ikväll blir det plugg för min del. Suger.


Mumford and sons♥kärlek

You and I

Go kväll på er! Idag blev det lite kvälls bloggning. Det funkar det oxå. Har varit lite av en skit dag, pretty much. Har fått ett stämplat IG i engelska rätt i fejset. Jag som kämpat. Attans! Nya tag på sommarskolan. Vet inte om jag har fått G på matten, för the idiotas har tappat bort andra delen av mitt Np. Smarties. Tänker kräva att dom sätter godkänt på mig om dom inte hittar det. Imorgon ska jag klippa mig. ÄNTLIGEN. Ska bli så himmlans gott. Kanske en fika med  Cathrine, och hämta syrrans student plakat. Senare på eftermiddagen ska jag möta min going kicki. Rätt bra fredag. Nu ska jag gå och sova. Är riktigt trött.
Godnatt.


Det är sjukt illa att jag håller mitt hår. usch åh fy. Men men, nu vet ni ungefär hur jag ser ut oxå

Rude boy

Tja! Sitter och försöker göra klart engelska arbetet. Det går segt. Ska även läsa ut en engelska bok och öva solosångsläxor. Förövrigt har dagen varit kul. Har haft ensemble uppspel som gick rätt bra. Haft en go Ge-Mu lektion med Roger. Lyssnar just nu på Snälla bli min med Veronica Maggio. Underbar tös och underbar låt. Senare ska jag ta en runda på mitt vanliga varv. Vi hörs. Puss


vill ha sommar.


california king bed

Hejsan sötisar.
Blev ingen vidare update igår efter konserten. Men jag kan säga att det gick jätte bra. Alla som var med och spelade och sjöng var grymma. Inget blev förvånad över :) Nu ska jag jobba med ett engelska arbete som ska vara klart på Torsdag. See yah :*

24 maj

Hello folket.
Sitter i datasalen med Johan och har nyss haft nationella i matte. Gick sugit som bare den. Det var skit svårt. Men jag svarade i alla fall på det jag kunde. Snart ska vi gå och köpa cola. Ikväll blir det att sjunga på skolkonserten. Kul
Hörs när jag kommer hem. PÖSS


skolan

Hejsan allesammans. Det har är min nya blogg. Jag heter Jennifer Gustafson och bor i trollhättan. Går första året på GYMNAsIET - ESTETISKA PROGRAMMET. I min blogg kommer ni kunna läsa om lite allt möjligt. Hoppas ni kikar in igen. Kram :)

test

test
test
test
test
test

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0