dröm vardagsrum /






" ett perfekt ställe att hänga på " ..,

dröm badrum /







så snyggt att man knappt skulle våga använda dem ~

dröm kök /






the perfect place to eat and make dinner ~

dröm walk-in-closet /






mums~

Spanien /

Hej darlings!

Om jag har räknat rätt i mitt lilla huvud så är vi vid den här tiden framme i Costa Brava spanien.
Här kommer vi stanna ett tag och sola bada och bara leva livet. Eftersom det är ett tidsinställt inlägg vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag hoppas ni har det bra hemma i svergie :D


dröm sovrum /







vackert - stilrent - mysigt - romantiskt - lyxigt ~ så vill jag ha det.

Tidsinställt inlägg Paris

Hej goingar!
Just nu är jag ute på Paris gator och shoppar och äter gott! Förhoppningsvis har resan gått bra och jag ska försöka komma åt internet så mycket som möjligt! Har kommer vi stanna i några dagar och sedan åka vidare mot Andorra. Hoppas ni har mycket sol i svergie. Jag lär ju vara brun när jag kommer hem om några veckor! :)
Puss och kram så hörs vi något mer förhoppningsvis :)¨




weheartit.com

Drömhus /





Vill bo såhär fett fint ju! :D


BURG/

hELLO!

Nu har jag förhoppningsvis annlänt i Burg-Tyskland! Denna dagen kommer bestå av shopping inne i burgs centrum! Kanske tar vi natten här på en camping eller så kör vi vidare. SAKNAR ER.

/Tidsintällt!


Så ser det ut i burg, Pussisar!

19.07.11

Hello älsklingar!

Detta blir sista inlägget jag skriver innan jag åker!!!! Känns sjukt konstigt att vi drar och är borta i en månad. Men det kommer bli sjukt härligt i alla fall. Hoppas ni fortsätter att läsa bloggen för som sagt kommer det en del inlägg spm jag har förprogramerat. Ha en underbar månad nu i  sverige allesammans. ILY :*

19:32

Hej igen?!

Känns som att jag bloggar hela tiden idag. Bara för att jag inte har någonting att göra. Pappa sa att vi antagligen kommer åka tidigt imorgon istället eftersom det hade hänt en stor olycka nere vid edet. Synd ville verkligen komma iväg idag, jag blir så rastlös av att bara vänta. Men men. Sitter och lyssnar på sjukt go musik och taggar som bara den. Kommer att sakna bloggen när jag åker, mega massor.

KISSES

Färdig packat!



I'm a spacebound rocket ship and your heart is the moon and i'm ammin right at you, right at you.


Hej goingar! Äntligen har jag packat klart. Känn som jag tagit med mig alldeles för lite saker samtidigt som det känns som att jag dragit med mig båda mina två garderober :o
Jaja, fattas det något är det bara att köpa. Så det spelar ju egentligen ingen roll.
Om en stund kommer bästis som ska packa in sina grejor i husbilen! Antingen beger vi oss ikväll eller tidigt tidigt till morgonen beroende på hur Pappa känner sig som ska köra hela vägen ner. Ha det bra Puss

måndag

Hejsan goa gubbar!

Fyrverkerierna och Oskar var bara fööör bra igår! Sikken scenkänsla oskar hade, så sjukt bra live. Dör lite varje gång jag tänker på det! Fick dock inte så många speciellt bra bilder på han. Men Linda fick en del som hon antagligen kommer maila mig när jag är tillbaka ifrån spanien. Ikväll drar jag fattar ni hur sjukt?!?!?! Wiiiho säger jag bara fett underbart ska det bli!





tycker änna domma bilderna är grymma för att vara tagna med en iphone!! Oredigerade dessutom :)

oskar linnros & fyrverkerier

Hejsan sötisar!

Har precis ätit lite gott! Ska om 20 minuter bege mig mot stan för Oskar Linnros och fyrverkerier, ska även träffa johan! Ska försöka ta så bra bilder som möjligt, men det beror lite på var i folkmassan jag hamnar. Ha det bra, Puss!


i have dreams

Hejsan goingar!
Sitter och gör en del tidsinställda inlägg till er när jag åker! Ska som sagt försöka få tag på internet så ofta jag bara kan. Men har gjort några små trevliga inlägg ni kan roa er med så länge! Bloggen står inte tom iaf. Nu måste jag fortsätta. Ska ju snart in till stan oxå, eller om två timmar :)

Kram kram.


1 dag kvar . . .

Hejsan!

Har nyss käkar frulle. Sitter och spelar gitarr och det öser ner regn, ute asso. Igår hade jag det jätte mysigt med kicki och Linda. Dock var bussresan hem vid halv ett inte lika rolig. Det var ungefär fyra extra 600. Först går det på en gammal kille som alltid brukar stirra och ha sig på yngre tjejer. Har sett han förut på bussen. Sen blev bussen as full! Gubben som satt framför mig luktade så illa att jag knappt kunde andas och bruden bakom mig var så jävla full att hon spydde. Go blandning JAO :s. Kom iaf hem runt ett sisådär. Idag ska man på't igen. Oskar Linnros och efter det fyverkerier. Får dock skjuts hem av Jimmy syrrans kompis eller va man ska kalla de :D haha.


New in o lite så ifrån Ullared!

Hejsan babies!
Jätte ledsen för dålig update. I torsdags när vi var i ullared hade vi det jätte trevligt! Men på vägen hem stannade våran bil, ungefär utanför NOL. As jobbigt satt där aslänge! Tillslut kom Pappas kusin och hjälpte oss.

Igår sov jag jätte jätte länge! När jag vaknade ringde dea. Drog till henne en sväng och tjötade med massa. Sedan drog vi ner till RIX FM festivalen och kollade bl.a på Tove, Chrisitan Wals, Erik Amarillo, Och något party band. Hann lyssna lite på erik segerstedt oxå! Efter det drog vi hem till miranda och hade tjejkväll och firade kicki. Jätte mysigt var det. Ha en bra dag alla, för det ska jag :) P.U.S.S


massa småskit

sweet underwear

2 st mag t-shirts

3 par asgoa shorts

as stor mega gosig t-shirt haha

+ en klänning och massa annat skit jag inte orkade ta kort på :)

Torsdag den 14:onde JULI

Hejsan goingar! Kom hem rätt sent igår + att jag hade mega huvudvärken därav ingen uppdatering. Men filmen var riktigt grym igår! Känns otroligt konstigt och ledsammt att det var den sista harry potter filmen ever. Det suger faktiskt lite!Tänker inte avslöja några detaljer här i bloggen, det kan ju trots allt finnas folk som vill men inte har sett den! Ni som har sett den...TYCKTE NI DEN VAR BRA??

Om några timmar beger jag, min syster & min Pappa till Ullared för lite shopping av kläder och lite annan skit såhär innan spanien. Ska bli jätte kul verkligen! Kanske slänger in ett inlägg innan jag åker, men bara kanske.
Ha en riktigt fin dag.


New in

Har äntligen hämtat ut mitt paket ifrån posten, hade tänkt att låta dom skicka tillbaka det. Men nu är jag sjukt glad att jag hämtade ut det

.


 In love with my new bikini, den ska lätt med till spanien

7 timmar kvar..

Innan harry potter premiären börjar för min del. Den har ju även gått inatt på midnattsbion! För övrigt idag så vaknade jag för en liten stund sedan. Har ätit frukost och släppt över pollarna till en annan hage!
Ska snart in i duchen och sedan göra mig iordning, vi ska hämta biljetterna lite tidigare så vi slipper allt folk sen!
Ha en bra dag.


Ny favorit låt!!!

Set fire to the rain

För att jag älskar låten. Godnatt!


Så sjukt grym brud. Ska bli som henne en dag.

6 DAGAR KVAR . . . .♥

Är så jävla arg! Hur kan folk glädja sig i att se andra såras? Det är patetiskt och helt och hållet omoget. ARRRGH.´
Usch och fy alltså.


Men det skiter vi i nu för nu ska jag vara glad. Hade en jätte mösig fika med Johan och Kicki. Saknat johan väldigt mycket. Kicki med det klart. Efter att johan hade stuckit kom Emma, Dea & Linda. Satt och tjötade jätte jätte länge! Jag och kicki beställde Nacho tallrik och delade på, MEGA GOTT!




Såå mysigt!

Stan

Hejsan goingar!
Ska om en halvtimma tillbaka in till stan för en promenix med jossan och vår hund! Efter det ska jag träffa Johan och krisitn. Mysigt värrre. Imorgon är det harry potter premiäs *LÄNGTAR*! :D
Puss :*

Snabbt inlägg

Hallå alla kära läsare!

Ska in till stan nu för att hämta ett busskort och fixa lite ärenden.
Vi hörs när jag är tillbaka!:*

Plattat v.s Lockigt



Vilket tycker ni är snyggast?
Har ju så lockigt som ni ser på andra bilden i vanliga fall, därför tycker jag det är snyggast med plattat hår eftersom jag inte har det så ofta.
Vad tycker ni? :*

18:54

Hello again!
Försöker få tag på min fina vännina Kristin så jag kan hämta mitt fritidskort. Måste ju ha det imorgon! :)
Så det kommer nog kvällen spenderar till att åka buss fram och tillbaka för att hämta det. Lär ju bli lite tjööt oxå givetvis.Om jag nu får tag på henne. Vi höres senare. Puss!

Muffins ala Jenna

Godaste muffinsena jag har gjort och receptet hittar ni HÄR! Det ända jag har ändrat på är att jag har tagit 1/2 dl kakao istället för citron skal. Har även lagt i fyra rutor mörk choklad som jag har skurit i småbitar! Ska visa i steg hur ni ska göra! :)

1:Sätt ungen på 175 grader
2: Ta fram muffinsformar

3: Lägg formarna i en muffinsplåt så rinner det inte ut och kletar i ungnen.

3: Vispa ägg, socker och vanlijsocker poröst.

4: Häll i smält smör, mjölk & kakao och blanda ihop allt till en smet

5: Blanda i vetemjöl,bakpulver & salt och blanda ihop.

6: Då var smeten klar och ser ut såhär

7:Lägg smeten i formarna och kör in i ungen jag hade dom inne i 19 minuter men har du varmluftsugn räcker det med tio minuter.

8: Då var dom klara och såhär blev mitt resultat. Rätt nöjd ändå




PUSS & KRAM


Baka

Godmorgon typ!
Vaknade precis, vääldigt sent! Hade tänkt att ta mig en snabb frukost och sedan baka lite. Efter bakandet blir det städning som gäller. Hade egentligen tänkt dra till överby idag för lite shopping. Men det får nog johan hänga med på istället imorgon. Puss och kram!

Promises





Godkväll!
Dessa två låtar spelas på replay i mina låtar! Rätt bra asså!
Sitter i min ensamhet o dricker oboy, ska snart kolla lite tv och sen blir det sängen hyfast tidigt.
Vi hörs imorgon igen.
Godnatt♥

swimwear -


Snyggt i bikini väg från H&M.

Åt nyss lövbiff och pommes. Gott var det. Tar en liten paus från alltihopa o bloggar. Har rekord många läsare, tycker jag i alla fall. Idag har 45 solstrålar kikat in. Det glädjer mig! :)

Later XX

Lite som sker denna vecka som kommer

På Tisdag ska jag träffa den underbaraste killkompisen i världen, med andra ord johan!

På onsdag blir det att se premiären är den sista harry potter filmen

På torsdag kanske det blir Ullared, eller så ska jag packa..

På fredag ska jag fira min finaste kristin, och gå på fallens dagar

På lördag blir det fallens & veronicka Maggio

På söndag blir det packning, oskar linnros + fyrverkerier

På måndag blir det ytterligare lite packning och träffa vänner på kvällen drar jag!
Wihoo!


frukost

Hejsan goingar.
Vaknade för en halvtimma sedan. Ska nu gå och göra en smaskig frukost, ägg & backon. Mumma.
Idag hade jag tänkt att bara tänkt att slappa så råkade jag gå förbi tvätthögen..plus att rummet måste städas...suck! Men men sånt e livet.

frukost

Hejsan goingar.
Vaknade för en halvtimma sedan. Ska nu gå och göra en smaskig frukost, ägg & backon. Mumma.
Idag hade jag tänkt att bara tänkt att slappa så råkade jag gå förbi tvätthögen..plus att rummet måste städas...suck! Men men sånt e livet.

It's a long way to the top, but i know i can make it.

Hejsan godingar!
Sitter och lyssnar på gammal svensk rapp. Haha. Som man lyssnade på när man gick i sexan & sjuan. Man satt och lyssna på samma låt om och om igen. Dock lyssnar jag fof på svensk rapp men inte samma sorts!
Har fått tvättat en hel del idag, inte allt men så snart så. Även diskat upp alla köksredskap i husbilen.
Nu ska jag om en stund gå ut och kolla lite tv, men först lite bloggläsning..Har ni några tips på bra bloggar? :)
Puss & Godnatt.


Make me at least feel something

Pre-fall Collection 2011- bikbok








Ovan ser ni lite smått och gott ur BIKBOK-S nya kollektion Pre-fall!
Mycket stiligt fanns det, är speciellt kär i den stickade randiga tröjan på bild nummer två!
Längtar så otroligt tills Oktober då Whitney Pork är med och designar en collection.
Wiie!

OPI

Hello!
Följde nyss kickan till bussen! Vaknade hyffsat tidigt idag och vädret är på topp! Idag ska reseväg planeras inför våran lilla roadtripp! Sedan ska alla kläder tvättas upp och så småningom ska det börjas skriva packlista och sedan packa. Inte den roligaste delen med att resa men när vi väl kommer iväg kommer det bli underbart!
Nu ska jag måla tånaglarna ! Puss.


opi is the best!

Jennifer är bäst / Kristin

Tjo tja tjenare!
Sitter i mitt mörka rum med endast ett par stearinljus tända. Kicki gör mig självklart sällskap! Min goa älskling.
Vi har spelat monopol & varit ute och gått med min hund. Än så länge vill säga...
Snart ska vi göra oss lite varm oboy! Mums. Kanske blir det lite kortspel och sånt smått och gott.
Och detta blir nog mitt sista inlägg för idag.
Fullt ös medvetslös :*





Goa bilder från fikan i förrgår!

9 dagar kvar... :)

Hej igen! Har nyss käkat lite middag. Ska träffa kicki ikväll. Vi har dock inte kommit på vad vi ska göra men något händer väl antagligen. Det är jätte tråkigt väder, hade det varit fint hade vi planerat att grilla och bada på sjölanda. Men nej det ville inte mannen där uppe att vi skulle. (om man nu är troende) vilket jag inte är...

Ni andra får ha en riktigt bra kväll i alla fall.


Fredag!

Godmorgon!
Sitter i Lindas kök och ska snart käka lite mat. Blir ingen vanlig frukost eftersóm det inte fanns någon hos Linda så det blir pasta carabonara, ellerhur det stavas. Hatar den här bäbaradatan oxå. haha.
Vi hörs när jag kommer hem.


linda is tha fotografísch,

Nattinlägg

Tjo tjo!
Sitter här hemma hos Linda och tar det lungt. Hatar hennes tangentbord fett mycket! Har haft en grymt härlig dag idag. Först fika med Emma & Kicki! Och nu en massa mys med Emma, Kicki & Linda. Ska sova över här och vi har kollat på film druckit varm oboy och ätit popcorn. Ska nog snart sova. Puss!


sjukt göllig gammal bild på mej o linda


You lost me

Godmorgon på er!
Gick upp för en halvtimma och regnet bara öste ner. KUL! Önskar att jag aldrig vaknade för jag hade världens underbaraste dröm inatt..
Jaja runt kvart i fem ska jag ner till stan för en kaffe med Kristin & Saknade Emma lindberg.Mysigt!
Tills dess ska jag mösa ner mig i soffan, är så fruktansvärt trött!
Ciao

hjälp?!?!

Mathilda åkte hem för en halvtimme sedan. Mysigt hade vi det! Funderar på att göra mig lite mat, har inte ätit någonting idag. Så länge inte två koppar kaffe gills. Tror jag får göra mig något..
På tal om nått annat. Är det någon som vet hur jag ändrar bredden på min blogg utan att inläggen kommer jätte långt ifrån menyn? Har försökt på alla möjliga sätt men det vill inte funka. Vill kunna ha större bilder än upplösningen 500. När jag lägger ut collage och liknande syns det ju knappt vad det är på!! Någon som kan hjälpa mig eller förklara hur man ska göra? Tack på förhand...♥


osminkad o så...

Onsdag!

God dag!
Har jätte ont i huvudet och är som en zombie. Känns som jag har fetaste bakruset. Inte okej! Verkligen inte!
Borde nog ta mig en ipren eller något liknande. Idag ska jag vara med Mathilda och hon ska komma hit. Blir nog en del koppar kaffe och massa tjöt. Vill verkligen göra en tatuering på insidan av handleden, har mina funderingar på vad som ska sitta där. Men en tattoo blir det inte förns till i höst!


blått,svart och snyggt ifrån Nelly.com

Jobbig dag!

God kväll på er!
Har varit en otroligt jobbig dag idag. Mycket känslor och minnen. Morfar fick det finaste avskedet. Gud vad jag saknar honom!!!! Samtidigt som jag inte förstår att han är borta. Många många kramar till min Mamma som är så underbar och stark. & Många kramar till Pappa<3
Finns egentligen inte så mycket mer att säga.

Morfar,
Minnena med dig är oslagbara.
Träffade dig varje dag i flera år.
Underbara morfar. Minns alla gånger vi badade på Nordkroken.
Eller hur många gånger du och jag och josefine satt på din och mormors balkong och gissade bilmärken.
Minns när du var med oss på ullared trots att du var 80 år. Eller när vi var på marknad i Hjo.
Bästa morfar. Jag saknar dig. Den klaraste stjärnan på hela himelen.
I mitt hjärta & i mina tankar kommer du alltid finnas kvar.

Vila i frid♥ / Ditt yngsta barnbarn, FiaLotta - (Jenna)


@trött

Har haft en dag full med städning och lite shopping. Imorgon är finaste Morfars begravning, längtar inte så speciellt mycket! Men det går nog bra, jag och kicki ska sjunga håll mitt hjärta. Oså. Bilder på vad jag köpte kommer nog på onsdag. För imorgon lär bloggen stå ganska tom. Så länge jag inte uppdaterar senare på kvällen. We'll see! Ha en bra dag imorgon. PÚSS!

in your shadow i can shine - TOKIO HOTEL

Hejsan goingar!

Har nästan städat rummet. Huvudet mår inte bra, kroppen hänger inte med. Är seg idag och trött. Kan ju bero på att jag somnade runt 3 i natt oså. Jaja, ska la fortsätta städa rummet så mina päron blir nöjda. Om 15 dagar drar jag och är antagligen borta 3-4 veckor. Paris, Costa brava, barcelorna, Roses, Androrra, Rivieran. MUMS.


L.O.V.E


bound to you




Hejsan! Förlåt för att jag inte uppdaterade igår. Jag sov över hos Emma och jag ville inte vara osocial och logga datan för att blogga :) Hade det jätte mysigt verkligen, jag kicki, linda o emma. Vi spelade Yatzy, gitarr, sjöng, rappade & battlade. Fyfan det var grymt. Verkligen toppen.
Tog bussen hem runt tio, har ätit en macka sen dess och en kopp kaffe. Har kommit in i en period där jag äcklas av mat? Knäppt. Senare ska jag not träffa Thilda och innan dess städa rummet.
HÖRS

är det nu, nu som det tar slut?

Hello.
Sitter och kollar in REAN på nelly. Mina älskade skor har även kommit så mammsen ska snart åka och hämta dem! Wiho! :D
Ikväll blir det film hemma hos Emma med goa folk! Ska antagligen sova där om jag lyckas övertala mamma! :) Hoppas hoppas! Men vi hörs senare för nu ska jag städa. Kyss!

23:45



Hello. Kollade nyss på Dirty Dancing. En film jag aldrig kommer tröttna på. Älskar den.Orkade inte ta en bild på håret men det är mörkbrunt. Haha ni lär märka hur det ser ut! + Att ni fick en annan söt bild som ni kan fundera över. Godnatt :*

äntligen!

Tja!
Hemskt ledsen för dålig update men i förrgår funkade inte internet & igår var jag iväg hela dagen. Just därför blir det ett lite längre inlägg nu.
I onsdags kväll hade jag det jätte mysigt med kristin. Skatade, plockade smultron & satt och tjöta på vårat ställe vid kanalen. Igår drog vi till Nordkroken och badade och solade. Dock var det ju inte super fint väder men det var kul ändå. Stack efter det in till vargön och käkade mäkta god pizza. Idag åkte jag,Emma & Kristin till överby och shoppade. Lite småfynd gjorde man allt. Ni får en new in på hela denna veckan.


Saltvatten spray & den nya deon Black&White 39.90:- & 19.90:-

pippitröja 300:-

Oversize Tee 59:-

hood tröja 50:-

Skit kassa bilder men det får duga! Köpte även hårfärg, fredagsmys + senaste numret av ELLE. love.
ni får se bild på nya hårfärgen sen. Pyss

RSS 2.0