Nossebro Marknad!

Tjenis!
Idag har jag varit på nossbros marknad och fyndat lite. Kom hem runt sisådär halv två och har hunnit äta middag och jordgubbar. Har även hjälpt mamma med en massa saker. Måste göra lite till. Har även hunnit duscha. Kvart över fem drar jag till staden och skatar med kickan. Möös! New in kommer senare ikväll! :)


Sjölanda.

Hejsan bloggen.
Kom precis hem ifrån ett super härligt kvällsdopp på sjölanda med dem finaste jag har! Sen kom även mina goingar Felicia & Emmelie dit. Mööös. Tänkte hoppa in in duchen ny och sen sätta på någon bra film. Kanske ladda ner en? Sen ska jag sova. Ska upp tidigt som bara den imorgon för klockan nio ska farmor hämta oss så ska vi till nossebro på marknad. Jippie! Senare på kvällen ska jag på dejt med min älskling. Pöss pöss:*






you don't deserve me


i may be bad, but i'm perfectly good at it.


Hejsan!
Kom nyss in igen. Det blev alldeles för varmt att ligga ute! Ska strax iväg och bada med mina fina vänninor Kristin, Andrea, Linda & Emma. Fett mysigt med ett litet kvällsdopp! :)
Hoppas det är hyffsat varmt i vattnet. Men jag tror jag klarar mig premiärbadade ju i samma sjö som vi ska till 8 april! ;)
Ha en bra dag så hörs vi ikväll.


sommaren är här!

Hejsan svejsan. Har legat ute och solat sedan jag vaknade. Gud vilket underbart väder det är verkligen älskar det!! Ska vara med kicki idag, om jag får tag på henne. Vilket jag inte fått än! Hoppas hon ser att jag messat snart. Nu ska jag ut och sola igen hörs sen. PUSS (L)



Rysningar Christina Aguilera är så bra!

burlesque

Godkväll gott folk som läser min amatörblogg.
Kom precis hem ifrån en otroligt trevlig dag. Först blev det en låång fika på strandgatan med Kicki och Emilia. Mycket mysigt. Efter det satte oss jag och kicki på en stor gräsplätt vid kanalen & lyssnade på alldeles för fulla A-lagare m.m. Det var fett najs. Sedan drog vi hem till Linda för att kolla på filmen vi hyrde. Burlesque heter den. Så jävla grym film verkligen. Ni alla där ute måste se den. Jätte jätte bra. En av dem bästa filmerna jag sett faktiskt! VÄRD. Sen kom josse hem och här sitter jag på det vanliga stället i mitt rum och berättar om min dag.
Godnatt.












-

nyvaken/ansiktsmask/kaffe/klickar hem skor..

Japp så har ungefär min måndag startat. Skulle egentligen till överby med snosan men så väcker hon mig en kvart innan bussen gick. Smart där. Sitter som sagt och beställer hem skorna jag visade er på collaget igår. Är helt och hållet kär i dom. Dom ska lätt packas med till spanien! Kvart i två ska jag och fika med Kristin & Emilia. Det ska bli riktigt kul. Sjukt längesen jag va med Emilia.Så det ska bli kul. Hörs senare nu ska jag in i duchen.


Nelly.com



Vill ha saker, speciellt skorna. Men dem ska jag beställa oxå :)
Sitter för övrigt i mitt rum och dricker kaffe. Ska snart vara lite social med mammsen. Blir nog en del mys framför tvn. Imorgon ska jag kanske en sväng till överby med Jossan. Ska nog ringa kickan imorgon och se om hon har lust att ses eller nått. Sov så gott.

Rösta rösta rösta

Så jag kan vinna en utomlandsresa plus present kort på nelly.com!
Tycker självklart att ni andra ochså ska vara med att tävla. Alla som skickar in ett tävlingsbidrag får 50 kronor rabatt när man handlar för minst 300. Fett värt. Kom igen och designa en klänning och släng gärna iväg en röst på min! Kramis! Här är länken till mitt bidrag!


Härliga sommar!

Hejsan Hejsan.
Kom nyss in efter att ha spenderat ett antal timmar i husbilen. Storstädning på hög nivå var det. Skönt och få det gjort i vilket fall, åker ju om 21 dagar. Längtar ihjäl mig! Pappa startade grillen för en stund sedan så snart blir det käk ute i det fina vädret. Gottigott! Efter käket blir det promenix med hunden och lite mer städning. Puss!


Jag är med och tävlar..

Om ett valfrit smycke från whopsidaisy! Vill du oxå vara med? Klicka då här så kommer du till bloggen och tävlingen direkt. Hoppas hoppas på vinst! :)


Kram!

God's highway

God dagens!
Har precis fikat med Goa farmor och nu ska vi gå ut och göra lite nytta i trädgården genom att kratta gräs. Skoj skoj! Skit fint väder idag, älskar det!
Hör senare, puss


Det finns fan idioter till allt.

Hej! Måste bara börja detta inlägg med att säga att jag är så jävla trött på fucking idioter. Nu ikväll när jag skulle åka hem ifrån linda satt jag på torget och väntade på min buss. Helt tomt var det självklart och ännu mer självklart så kommer det en bil som vevar ner rutan. I bilen sitter tre män i 40-50 års åldern som vill att jag ska åka med dom och dom börjar ropa och ha sig som fan. Där sitter man helt själv och hjälplös. Har som en dålig vana att jag spottar (gör det jämt). Tydligen tog den ena idioten jävligt illa upp när jag gjorde de så han öppnade dörren och skriker as surt "spottar du på oss eller", "vem fan tror du att du är", "passa dig för att spotta på mig". Jag satt kvar med en klump i halsen och bad till gud att han inte skulle kliva ur och gå emot mig. I rättan tid kommer Felicia springandes bakom mig och säger att jag får åka med dom hem. Tackar gud för det.
Men sen undrar jag vafan det är för jävla idioter som sätter upp en käft mot en tjej som sitter ensam och är 16 bast? Där av min rubrik för det finns fan idioter till allt. Nog om det nu är jag ju hemma och är i säkerhet. Men dom jävlarna borde sättas innanför galler.
Kvällen i övrigt har varit mysig. Suttit hemma hos linda och kollat på film som vi hyrde. Dock va filmen inte jätte bra. Men vi har konstaterat att den va go och sova till (kicki stensomnade) :) haha!
Var ute och fotade lite och sen drog jag! Imorgon vet jag inte vad som händer än. Det beror på :)
Godnatt!

When i die i'll be the bird outside your window.

God dag!

Vaknade för ett par timmar sedan. Åt frukost för en stund sedan och nu sitter jag och lyssnar på Tobias Fröbergs underbara musik! Pratade även nyss med min äälskling. Ska träffa henne senare idag, innan dess hade jag tänkt att hinna städa undan på rummet lite. Annars händer ingenting nytt i mitt liv idag heller.
Hörs senare.

Love and misery

Hejsan svejsan.
Kom alldeles nyss hem från midsommarfirandet hos farmor. Tog det lungt och bara var tillsammans allihopa. Jätte mysigt! Vad har ni andra gjort? Hoppas ni har haft det bra. :)
Snart ska jag göra mig lite kaffe eller te och kolla på någon bra film.
Godnatten.♥






Jätte kassa bilder, men vi är söta endå!

24/6

Hejsan goingar!
Som ni ser har jag bytt header, tycker den blev mycket bättre än min förra, tycks?
Ska snart åka ut lite med Pappsen och göra några ärenden. Vid sex ska jag hem och fira hos goa farmorn. Det kommer bli toppen bra. Ha en glad midsommar allesammans. :)

Kristin Daniella Andersson♥



Innan du läser detta kicki, vill jag att du sätter på Big in Japan med Ane Brun. Den är så fin och speciell. Som vi.



En äkta vän. Dig kan jag prata med. Gråta med. Lyssna på. Med dig kan jag samla kraft. Bråka. Skratta. Busa. Dig kan jag lita på. Dig känner jag mig trygg med. Med dig har jag roligt. Jag älskar dig. Du är som en andra halva. Du har blivit precis som en syster för mig. Är du ledsen är jag. Skrattar du skrattar jag. Tillsammans är vi oslagbara. Som svampbob & patrik. Som Supersnällasilversara och stålhenrik. Du och jag. Idag, imorgon & Föralltid. Min bästa vän. Min finaste.
Mig kan du prata med. På dig lyssnar jag när du pratar. Jag får dig att skratta, det låter själviskt, men jag vet att jag gör det. Vi skrattar tillsammans. Vi gör nästan allt tillsammans. Och så vill jag ha det. Utan dig är allt tomt. Allt känns ensamt. Konstigt. Vi är Luftens hjältar och markens stjärnor, ingenting får oss att sluta lysa och ingen kan ta ifrån oss våra vingar. Ingen på hela jorden kan ersätta dig. Du är en i min familj, du är en med oss. Hoppas du inser hur mycket jag tycker om dig. Vi kommer ta spanien med storm. Båda fötterna på jorden, jag står här jag står i dag. Och vart jag än i världen vänder. Står jag kvar vid din sida.
Mitt hjärta är inte det samma utan dig. Så lämna mig aldrig kicki.
Jag avgudar dig. DU är bäst!
/ Bara din Jenana, the cleaner.


<3


jag gråter bara i regnet

Hejsan goingar!
Uppdaterade inget igår. Vart i alla fall på överby och kollade på kläder med Linda. Sedan åkte jag hem och stensomnade! Vaknade i morse tidigt.Idag har jag varit med Emma & Kristin. Vi åkte Go Cart. Första gången för mig och det lär ju inte bli den sista. Grymt kul var det! Taack för dagen goingar. Sitter just nu och lyssnar på Newkid, han är sjukt bra. Kärlek till han <3
Hör antagligen av mig senare. Puss


22:29

Hejsan goagubbar!

Är jätte jätte trött. Har städat igenom husbilen och sånt! Har även hunnit laga mat vilken tog mig en timma och 40 minuter så säger min syster att den inte var god. Schysst syrra!!
Har nyss målat naglarna och nu sitter jossan och gör en massa småflätor i mitt hår. Efter att hon är klar ska jag sova. GODNATT!♥

stark

Hej hej!
Kom nyss hem. Har varit med Johan, vi hämtade mitt busskort hos kristin. Satt och tjöta lite med henne. Drog mot stan, åkte hem. Sitter här i mitt asvarma rum. Skulle egentligen till överby med Linda men så skulle hon träna vid sex så det blev lite tajt om tid. Ska strax ut i det fina vädret o gosa med nito. Annars händer det väl ingenting speciellt. Fick godkänt i muntliga delen på nationella idag. JIPPIE! :D

Russian Roulette

Hello Goingar!
Sitter och mummsar i mig en kärleksmums. Har haft en kul dag i Lidköping med Pappis och Farmor. Åkte hem runt fyra sisådär. På vägen hem beställde vi pizza. Är jätte mätt och go nu. Senare ikväll hade jag tänkt att komma ut på en långpromenix. Sedan blir det nog sängen rätt tidigt. Ska ju upp till s skolan imorgon.


Min goe vän albin som framför sin egenskrivna låt. GRYM!

L.O.V.E

hELLO bloggen!'
Gårdagen hos Jessica och Sören igår var toppen. Skit bra mat och roligt sällskap. Vi satt bl.a och pratade om Egypten. Fy fan jag vill åka dit nu, det verkar verkligen underbart. Men men ska väl inte klaga drar till franska rivieran och spanien om ca 28 dagar. Det ska bli grymt! Verkligen.
Idag vet jag inte vad som händer vädret verkligen suger. Syster ska jobba så kan inte hitta på ngt med henne heller. Kanske ska jag och pappa åka till Lidköping och köpa en grej till husbilen. Annars blir det nog en filmtittar dag!
Ha det bra<3


It's not about the money.

Hej igen.
Har nyss spelat gitarr med syrran lite. Haha stackarn kommer aldrig lära sig att spela.;)
Innan det käkade vi mina brända kyckling burgare. Så svarta o fina! Ska alldelles strax hoppa in i duschen men innan dess tar jag mig en powernapp, är skit trött.
Hörs imorgon.


grym brud

Den senaste månaden har...


min syster tagit studenten..

Hon har varit på bal..

Min vackraste o finaste morfar har gått bort. Jag har slutat skolan. Jag har hälsat på kickis katter. Spelat gitarr. Börjat sommarskola. Varit/är sjuk.Har skrattat, gråtit. Och en massa annat.

Ikväll ska jag hem till min faster på middag och fira Sören( hennes man ) som fyller år snart. Ska bli kul kul.
Men jag skriver lite innan jag åker. Puss

Grattis på 18 års dagen 1år och en månad i förskott! Kristin Andersson!

Hejsan! Det har hänt väldigt mycket det senaste. Både bra och dåliga saker, därför har jag inte uppdaterat.
Men anledningen till att jag uppdaterar nu är inte för att ta igen allting som har hänt i mitt liv undertiden utan för att ge min älskling kristin andersson sin artonårspresent i förskott.
Så grattis i förskott! Planera ingenting den 16/12 - 2012 för då sitter du och jag på ett flyg påväg ner till Afrika!
Härmed får du en resa av mig till Egypten, SunFamily Siva Grand Beach, Hurghada. All inclusive är det oxå.
Grattis Grattis Grattis! :D






RSS 2.0