Håltimma!


pic, tumblr

Hejsan goingar.
Kommer antagligen byta blogg igen. Men jag är inte helt säker. Är så trött på blogg.se design. Jag är inget proffs så jag får det inte att gå ihop någonstans. Därför kommer jag i fortsättningen att blogga på myshowroom.se! Men inte än, så sluta inte läsa här haha. Måste fixa den andra bloggen bättre. Hoppas ni fortfarande vill läsa i alla fall.

Just nu sitter jag och väntar på att min solosång ska börja. Det är trökigt. Efter skolan kommer farmor och hämtar mig så drar vi till göteborg. Ha det bra :*


our own pretty ways

Hejsan.
Är mycket piggare nu efter några koppar kaffe. Känns totalt underbart. Härnäst tänkte jag skriva lite på min debatt & lite senare ikväll blir det powerwalk med min kära Helmer (nito). Vad har ni för er en kväll som denna?
Hugs&Kisses!


Vill hem...

Vill hem nuuuu! Slutar om en kvart. Wiiiho. Är jätte jätte trött. Som vanligt i skolan :)) Nu måste jag jobba. Skriver en debatt om plastikkirurgi. Jag vill tattuera mig oxå. En svala bakom örat eller på handleden & Lite mer detaljer. I waaant. Detta var oxå riktigt snyggt!


GeMu

Hello!

Har förtillfället rast, annars har jag gemu. Massa noter och olika teoretiska musiksaker för er som inte visste. Vädret gör mig as trött sen har man ju inte sovit speciellt mycket i natt. Vi hörs mer när jag kommer hem.
Hugs&Kisses!

Min första cover...Be kind! ;)

Kvaliten gör inte varken min röst rättvis eller själva videon, men here you go! Lite små fel men det gör inget. Jag är bara jag.




SMOOTHIE

Godkväll!
Har suttit och läst en stund ur min braiga bok. Har även tänkt på hur mycket jag vill till skolan imorgon. Och bättre blev det ju när jag kollade schemat och insåg att jag inte börjar förns klockan 09.50. How wonderful?
Tycker lite synd om Pappsen som jobbar natt. Men det betyder att jag kan väsnas hur sent jag vill. Om jag så får lust att spela o sjunga klockan tolv i natt så kan jag det. Mamma störs inte av det när hon sover. Så awesome.;) Ska göra mig en smoothie till kvällsmat sen läsa lite till och kolla tv. Kanske hörs vi igen.
Hugs & Kisses!


and just follow your dreams...


dagens:



Hello. Hur är det med er?!
Själv är det bara bra. Har precis övat lite gitarr & lite sång. Behövande kan jag säga. Sitter för övrigt och kollar på en massa videos. & Jag funderar på om jag ska söka jobb någonstans. I need some cashflow...
Men palla jobba ändå. Kommer ha tillräckligt i skolan om några veckor, sen har jag träningen.
Det går inte så bra ihop. :)
Ha en bra kväll, ses senare!

monki


Vill ha!
Hur mysig ser den inte ut? För fyrahundrafemtio riksdaler är den min.
I neeeeed money!!!!

converse inspration //










Godmorgon

Hej!
Sitter i skolan och ska snart ha svenska. Försov mig idag. Duumt! Men sånt kan hända ibland.
Nu kom Janne´..jobbigt. Let's start it.
Hugs&Kisses!

Kalas

Hejsan.
Kom precis hem från ett jätte trevligt kalas. Men goa folk o gofika. Har inte ätit socker/kolhydrater på hela veckan så det kändes lite knäppt o äta kladdkaka... ;) Haha. Men imorgon är jag på't igen. Skola igen, känns faktiskt gott konstigt nog. Tog lite bilder men inte många.






Nått i stil med det. Kyss

dansa din djävul //




dansa din djävul //




Snabbt inlägg

Hej hej! Ska hoppa in i duschen jätte snabbt nu och sedan ska jag fixa mig inför kalaset. Ska försöka ta lite bilder som då antagligen kommer upp ikväll.
Hugs&Kisses♥♥


After Tonight.

Hejsan på er!
Somnade fem i morses. Huvudvärken gick över ett tag men sedan kom den tillbaka och var värre än någonsin. Otroligt grym smärta. Usch! Därav gick jag typ upp för 40 minuter sen bara. Sitter och laddar över en massa spanien bilder på facebook. Funderar starkt på att gå och göra mig lite omelett.
När jag ändå är igång så vill jag säga Grattis till min kära faster som fyller år idag. Ha den äran!!! :D Älskar dig massvis!<3<3
Därav ska jag på kalas hos henne klockan sex ikväll.
Hugs&Kisses!


mår illa

Hejsan.
Har haft en underbar eftermiddag med älsking. Träffade dea en snabbis ochså som redan satt på strandis. Saknat sötan. Mår dock jätte illa nu, har haft lite illamående hela dagen. Men nu är det inte kul längre. Känns som jag ska spy när som helst och jag har huvudvärk ner till tårna. Illa! Fattar inte ens att jag sitter här och skriver. Ska ta mig en tablett och sedan försöka sova! :(
Hugs&Kisses

mår illa

Hejsan.
Har haft en underbar eftermiddag med älsking. Träffade dea en snabbis ochså som redan satt på strandis. Saknat sötan. Mår dock jätte illa nu, har haft lite illamående hela dagen. Men nu är det inte kul längre. Känns som jag ska spy när som helst och jag har huvudvärk ner till tårna. Illa! Fattar inte ens att jag sitter här och skriver. Ska ta mig en tablett och sedan försöka sova! :(
Hugs&Kisses

justin nozuka




walk away - the script

Nuvarande låten i mina högtalare!! :)
Kvart över ska jag ta bussen ner till stan för en gofika med Kristin på Strandgatan. Mysigt värre. Tråkigt bara att vädret är så otroligt dåligt. Kom precis ut ur duschen och snart ska jag fixa mig. Hörs senare när jag kommer hem någon gång ikväll!
Hugs&Kisses!




jag är med och tävlar..

i ytterligare en tävling hos vadfanskajagheta.se!! Denna gång kan du vinna valfritt märkesplagg ifrån brandsinfashion.com.!! Klicka här så kommer du direkt till tävlingsinlägget där du får vidare instruktioner. Älska att vara med att tävla och hon har jätte mycket andra tävlingar ochså så jag tycker ni ska gå in och ta en kik, dessutom är bloggen riktigt läsvärd!!!



Wish me good luck!!! :)

Just nu

Sitter och äter frukost.  Har sovit skit dåligt inatt, andra natten irad jag drömmer mardrömmar.Usch och fy!
Ska träffa den underbaraste vännen den BÄSTA vännen jag har sen. Min lilla skatt. Ler i hela kroppen när jag tänker på henne!


.


This song is not for a lover

Hello!
Kickan & Lindisch åkte hem för en stund sedan. Filmen var skit bra och vi drack smoothies. Gott gott!
Just nu känner jag mig bara allmänt nere, känns som jag har feber osv..
Ska lyssna lite bra musik nu. Det får mig säkert på bättre humör.
Hugs&Kisses


i know there's a life after you.

working for another hour tonight

hejsan.
Snart kommer mina två favoriter. Ikväll blir det fredagsmys som bara den.
Just nu dunkas det super hög the sounds. Love till det bandet alltså!♥
Uppdaterar mera ikväll.
Hugs&Kisses


jag är med och tävlar..

Om en valfri ziperall hos vadfanskajagheta.se!!! Vill du vara med? Klicka här så kommer du direkt till inlägget där du får instruktioner hur du ska göra. Wish med good luck?
Hugs&Kisses!




Var med och tävla du oxå!! :D

engelska

Hej underbaraste läsare.
Sitter på lektion och har engelska. Läraren går igenom kriterier, kanske viktigt MEN tråkigt! Efter skolan ska jag hyra film. Ikväll ska det fredagsmysa.
Hugs&Kisses.



Lite rock är väl aldrig fel... ;)

-



Hello. Sov igenom hela dagen från igår tills nu. Fatta hur trött man kan vara. Helt stört. Snart ska jag ta bussen till skolan slutar kvart i 2 idag. Känns riktigt gott! :)
Hugs&Kisses

torsdag förmiddag

Hej söta läsare!
Sitter i skolan och har engelska. Tror vi har lunch om en stund. Hoppas i alla fall jag orkar inte ha mer lektioner. Inte just nu, är skit trött. Efter skolan ska jag träna och sedan greja lite till på mitt rum. Vad som händer därefter får vi se. Hugs and kisses!


ååhh...

how can the body die you tell



Hjärtat. Jag älskar dig

i want!










Hur coola var inte dessa då?? Vill bara ha en. Mums fillibabba! Helt nerkärad. Det ska lätt få pryda min hals. Pris värt säger jag bara. Är helt såld och för endast 299 riksdaler är den min. Ett måste!!! Kenza är ochså ägare till en utav dessa iphonehalsband som de kallas, ser ni hur snyggt hon har piffat till sitt?!
Maj gad.

Hälsa till satan, vi hörs!

Hejsan bloggisen.
Om jag får medge det själv har jag inte orkat blogga förns nu ikväll. Har varit helt slut efter dessa tre skoldagar. Idag kollade vi på den dära mozart filmen, tre timmar lång + kramp i röven. Jag dissar det totalt alltså. Fy! Dessutom har jag redan sett den 2-3 gånger innan. När jag gick i musikklassen. Annars gick det la hyfsat fort. Kom hem typ kvart över fem! Bussen vart sen..
Åt lite granna och tog en kopp kaffe med min typ gudmor..min systers egentligen men det har typ blivigt som min med. :D Nu ikväll städade jag färdigt mitt rum. Äääääntligeeeen var det fixat. Hahah. Hmm :-)

Hugs&Kisses!



Hälsa till satan vi hörs. Haha sä jävla rätt.

hos linda

Hejsan goingar.

Dagen idag gick rätt fort ändå. Hade kör i slutet, det var faktiskt jobbigt. Just nu sitter jag hemma hos Linda och hon lagar mat. Det blir kyckling och lite så. Sedan ska vi chilla och ikväll ska vi kolla på true talent. Som jag längtat. Ska ni se det??

Hugs&Kisses!


Framtidsdrömmar?

17 år. Är det inte dags att börja fundera på vad jag vill bli? Vad  kommer jag  göra om 5 år? Vart bor jag? Lever jag som singel eller kanske i ett förhållande eller kanske till och med förlovad?  Och framför allt vad jobbar jag med? Svåra frågor som jag helt fullt ut inte kan svara på. Mitt namn är Jennifer Gustafson och jag går andra året på gymnasiet. En estet linje med inriktning musik.

Haha början på mitt svenska arbete. Vad tror ni, verkar det bra?
Egentligen slutade hjärna funka helt. Allt som cirkulerar i min hjärna är : Vad vill jag egentligen bli?!?
Svår fråga det där. Puss

It started out as a feeling




Hejsan bloggisen. Sitter i skolan och har svenska. Vi ska skriva om våra framtidsdrömmar. Och sedan jämföra med en bloggares dröm som flyttade ifrån city upp till Norrland. Denna tjej heter Jonna och är enligt mig jävligt ball. Läs hennes blogg Jonna :-)
Hugs&kisses♥
                           

Dr.Martens



3 Favoriter ifrån Dr.Martens. Har bestämmt mig för att jag ska äga ett av dessa par i höst. Så är det bara.
För övrigt stör jag mig på att bilderna blir så små. Men när jag ska ändra bredden på bloggen hänger inte inläggena med. Så jag kan ju inte ha större bilder i vilket fall. Någon god själ som kan hjälpa mig med detta?!!?
Hugs&Kisses

Första skoldagen avklarad. Tufft

Hejsan goingar. Har precis käkat middag. Första skoldagen vart helt okej ändå. Rätt snällt schema oså. Sitter och sjunger för fulla halsar! Haha. Tittar även på laptop väskor eftersom jag vill ha en bättre till skoldatan där jag kan få plats med lite block och pennor. Vi får la se vad jag hittar! ;)
Hugs&Kisses


Back to school

Hello! Har precis duschat och håller på att sminka mig nu. Bussen till skolan går om 45 minuter. Är svin trött verkligen trots att jag sov hela dagen igår. Vaknade typ halv tolv på kvällen igår och somnade tre igen. Därav var det ingen speciell uppdatering igår. Nu måste jag lägga på ett K.
Hugs&Kisses

no lies

Nu bär det snart av mot Mellerud. Är så sjukt trött. Lär sova hela vägen ner och lite till. Längtar redan tills vi kommer hem igen så jag får sova. Haha. Vi hörs senare antagligen.
Hugs&Kisses! :*

Nattbloggning

Hej! Kan inte sova. Typiskt. Ska upp klockan fem alltså om en timme och lite till. Fett ovärt att sova. Senare idag ska jag på hästpremiering med våran minsta pålle. Hoppas att det går bra bara. Sitter och lyssnar igenom as goa låtar. Just love it!!!







3 super goa låtar!! & Ja, jag har väldigt blandad musiksmak. ;)

tjugondeaugusittjugohundraelva

Hello. Blev överby med Pappsen. Fick med mig ett par skor, leggins, en stickad trjöja & ett block till skolan. Väldigt nöjd faktiskt. Vi fick i oss lite mat oxå. Efter det åkte vi till den goaste farmorn i världen. Och tjöta lite och drack saft. Möös. Nu ska jag slappa lite sen ska jag duscha min lille häst. Skoj...
Hugs&Kisses♥

It's to late to save our love




Godmorgon! Haha vaknade typ för 40 minuter sen har käkat och ska snart in i duschen.  Kanske ska dra en sväng till överby idag beroende på om jag får pengar av Pappsen. Lite nytt inför skolan ska inhandlas tänkte jag! Ikväll ska jag duscha häst och förberada en massa inför morgondagens utflykter. Kameran ska laddas!!
Hugs&Kisses.


First aid kit



& Med denna låten avslutar jag min kväll. Godnatt! :)

jag är med och tävlar..

Om en varlfri earcuff hos jenniferrodders.devote.se tycker ni borde kika in vilket ni vill tävla eller inte för det är en läsvärd blogg! Intruktionerna om hur ni gör för att vara med och tävla finner ni här Många kramar, wish me good luck!!





tear you alive

God kväll!
Kom nyss hem ifrån överby. Hittade massa fina saker som jag ska köpa när det klirrar bättre i plånboken. Den är urtömd för tillfället ;) Trist att det är så tråkigt väder bara! Ikväll blir det kräfter och räker hos familjen Gustafson/Friberg. Underbart!!! Sen blir det nog även film mys.
Hugs&Kisses♥

Går och drömmer om dig ibland, går och drömmer att du var här

Godmorgon? Sitter och hostar som f*n.  As jobbigt. Kvart i tre ska jag ta bussen in till stan och sedan vidare till överby med Linda. Känner mig egentligen alldeles för trött eftersom jag bara har sovit i 5 timmar i natt. Helt stört.
Nu blire kaffe och sen ska jag fixa mig.
Hugs&kisses!



Vila ifrid, Amy♥

The things we don't do for love

Hello.

Har bytt header & lite typsnitt och sånt. Dock vill inte min dator att jag ska se det så jag ser den gamla headern och dom gamla typsnittena. Grymt irriterande.Ser ni den? :) Ska nog sitta uppe och vänta på sis & malin tills dom kommer hem. Galningarna är på lippan och festar. Ska göra mig lite kaffe och koppla av lite framför tv:n. Imorgon ska jag till överby med Linda. Vilket ska bli sket kul.
Fred.


Mina sötisar






Mina söta shetlandsponnyer! :)

heat - beyonce

Hello darlings.
Katrine åkte hem för en stund sedan. Hon hade köpt beyonce parfymen heat till mig och ett linne. Super sött.
Snart ska det fikas lite med mamma & hennes kompis Siv.
Hugs&kisses.





Today is a good day.

Hallo.
Kom precis in från hagen. Har varit och ryktat mina fyra små troll. Igår var jätte mysigt. Var med Linda. Sen kom kajsa och vi drog till Strandgatan. Sen kom även kicki. Kom oxå världens regnskur + hagel så vi fick gå in från uteserveringen. Och det var fan översvämning ute på gatan helt sickt. Sitter för tillfället och lyssnar på käraste Marshall Matters. Väntar på sis som har varit i skolan. Sen ska jag ut och mocka skit i stallet. Happy!



Ph; weheartit.com


Godmorgon

Vaknade för en stund sedan. Förkylningen is a way much better. Tummen upp! Idag blir det dock en lugn städ dag. Behöver ju verkligen ta tag i mitt stökiga rum. Ska även iväg och sola en sväng. Träffa Lindis en stund med.
Hugs& KISSES.


kaffe & film!

Hejsan! Målade nyss naglarna, rosa. Mycket snyggt. Ska strax göra mig lite kaffe och kolla på nån film. Brukar ju gå filmer på sexan såhär dags! I förrgår gick det ju en jätte bra i alla fall. Ha en fin kväll.

Goodnight♥

show your interest or lose my -

Tjaa.
Hur är det med er? :) Själv är det bättre. Sov till tre idag så antar att jag sov bort en stor del av förkylningen. Dock har jag grymt ont i ögonen. Alltid ska de va nått. Kollade på en asgrym film förut, en dansfilm. Som hette honey. Vill verkligen börja dansa. Men det känns som att det är försent nu, lixom 17 bast. Men men, jag kan nöja mig med att se andra dansa. Haha. Inget är försent egentligen men jag har inte tiden. Ska ju försöka hitta ett helgjobb nu till hösten oxå. :-)
See yah.

antar att det handlar om att bjuda på sig själv

Hello good people.
Sitter och lyssnar på god musik och har nyss ätit lasange. Det var gott som bara den kan jag lova er! Dricker en kaffe och bara njuter av min förkylning. Underbart. Kvällen blir nog lugn. Kommer antaligen läsa eller kolla tv.
Hugs&Kisses





trött o sleten, jag behöver verkligen färga mitt hår!

i heard of a girl





- Miss Li

Don't let the sun go down on me


Som sagt 7 små älsklingar ifrån h&m. Sockersött.

Vaknade för en lång stund sen. Förkylningen är varken bättre eller sämre. Papa Roach spelas på hög volym. Älsk dom. Måste ta tag i mitt rum idag oxå. Fy vad trist. Men det kommer nog kännas bra att få det gjort. Katrin kanske kommer hit i eftermidda. Jippie!!! Saknar henne som bara den.
Vi hörs senare antar jag.
Hugs& Kisses

Hair

Hejsan!
Som jag hade tänkt mig blev jag genast piggare efter maten. Sitter nu med ett stort glas iste och är varm som bara den. Har nog lite feber i kroppen. Usch. Men men efter mycket vila borde det vara över om några dagar. Förhoppningsvis! Vill klippa av mitt hår, lite sådär spontant. Men det vill jag säkert inte imorgon. Men kanske. Typ till axlarna. Lika långt överallt. Ni kanske inte förstår hur jag menar...
Men ÄNDÅ. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dricka massa kaffe.
Kanske hör ni nått ifrån mig senare, man vet aldrig när jag somnar ikväll/natt.
Kisses

Alldeles för trött egentligen...

Morrn! Är egentligen alldeles för trött för att blogga. Har sovit i cirka 5 timmar. Och huvudvärken är värre än någonsin. Fuck my life. Blir nog ingen direkt bloggning idag. Men man vet aldrig med mig. Kyss

Sontag

Hello!
Vaknade för ett bra tag sen och har redan käkat frukost. Är as täppt i näsan och har fet huvudvärk! Annars är det bara bra. Idag ska jag bara ta det lungt. Kanske läsa lite i Ljudet av ditt hjärta. Har fyra av fem böcker i twilight serien. Tycker ni jag ska läsa fjärde boken innan jag sett filmen??!?!

Hugs&Kisses


ge mig!

&DENIM Jeansväst

&DENIM Jeansväst - från H&M

http://www.hm.com/se/s/01A6T9

Jeansväst med pilefoder. Bröstfickor med lock och knäppning. Längd 42 cm i stl 38.

H;amp;Mwww.hm.com

Since you left me here

Hello.
Blev varken något med städning, tvätt, eller träning. För innan jag hann börja skulle jag ju självklart sträcka nacken. Vilket gör att jag har väldigt ont och är stel som en pinne för tillfället. Tvätten får vänta. GUD så synd! Haha. Sitter och försöker sätta ihop en någorlunda text till ett par ackord jag mixade ihop. Sånt får sysselsätta mig idag. Såg även att höstens H&M katalig hade kommit. Kollade igenom den och blev en aning besviken faktiskt. Men mycket snyggt fanns det oxå. Ska väl fortsätta med min låt. Köss


Kanske läste jag dig fel




Gud som jag vill ha denna klänningen. Skulle kunna tänka mig den på nyår. Hihi.
Endast 499:-

to the left

Igår kväll hade jag det jätte trevligt och mysigt. Käkade tacos med fina vänner och kollade på en jätte bra film. Bad teacher hette den som jag kan ana att ni har hört talats om. Tack för gårdagen säger jag bara! :)

Vaknade för en dryg timme sedan och är helt slut verkligen. Knepigt men men nu är det dags att sätta igång! Dagen kommer bestå av tvätt, städning &träning. Ska försöka hinna ut en sväng i det fina vädret ochså. Ikväll tror jag vi ska grilla, isf kommer det bli väldigt gott. Som jag saknat grillandet. Mums!
Ska slöa lite till framför datan sen är det bumms upp och sätta igång. Ha en fin dag i det fina vädret! :-)



Mina goa vänner, en riktigt slappar kväll! + emmas söta lillebror som bara syntes till vid maten.
Åh som jag älskar er.




frankrike/spanien 2011








Lite bilder, det kommer fler så smånigom.

Om en stund ska jag iväg på tjej middag! Åh så mysigt det ska bli.
Höörs senare gosisar! :-)

i'm back!

Tjo tje tjenare allihopa!
Jag är tillbaka i svergie. Det är kallt men det har varit underbart att komma hem och träffa mammisen och nito. Även mina underbara kompisar så klart! Somnade kvart över sju imorse och sov bara till elva så jag är sjukt trött. Kommer nog lite fina bilder snart. Sweet dreams.


softar i spanien..

Hej goa läsare!!
Äntligen bloggar jag, som jag saknar det! Just nu befinner jag mig i staden Roses vid Costa Brava. Jag solar  & badar. Dricker goa drinkar & spanar på en massa snygga killar. Plus en massa mer. Vi har det verkligen underbart här. Dagen har bestått av sol och bad. Även en mysig strandpromenix. Snart ska jag och kicki spela biljard. Super gött. Vet inte när ni hör från mig nästa gång men ni får ha det toppen. Soliga hälsningar från Medelhavskusten!



RSS 2.0